فیلتر بر اساس برند:
فیلتر براساس قیمت :

تشک مواج ( تشک زخم بستر )

عموما زخم بستر برای بیمارانی رخ می دهد که برای مدت طولانی در بستر بیماری هستند و امکان حرکت بدن به شکل مناسب ندارند یا افرادی که در حرکت دادن بخشی از بدنشان دچار سختی هستند و تماس مداوم پوست با بستر یا صندلی و جریان پیدا نکردن خون در بافت باعث ایجاد زخم بستر می شود. تشک مواج یکی از لوازمی است که به کمک افراد یا بیمار می آید تا از سطح پوستشان مراقبت کرده و از ایجاد زخم بستر جلوگیری کند.

تشک مواج

زخم بستر به درجات مختلف تقسیم می شود که در درجه اول بیمار احساس فشار بیشتر و التهاب در ناحیه می شود. درجه دوم زخم کوچک، قرمزی و التهاب پیدا می شود. درجه سوم به عضلات سرایت می کند و بافت سلولی مرده و عفونت ایجاد می کند و در درجه چهارم زخم عمیق می شود و به غیر از بافت عضلات به اشتخوان نیز نفوذ می کند.

تشک مواج یا تشک زخم بستر برای جلوگیری و پیشرفت این زخم طراحی شده و با از یک تشک زخم بستر بادی با پمپ هوای کم صدا تشکیل شده که به شخص اجازه می دهد در هنگام خوابیدن یا نشستن فشار را از ناحیه ای که وزن روی آن می افتد به بخش های دیگر پخش کند و خونرسانی به ناحیه تحت فشار را امکان پذیر کند.

انواع تشک مواج

از انواع تشک مواج رایج موجود در بازار می توان به دو نمونه زیر اشاره کرد:

هر یک از این دو نمونه از انواع تشک دیابت، کارکرد و استفاده متفاوتی دارند و برای اشخاص با شرایط متفاوت مورد استفاده قرار می گیرند.

در ادامه به توضیح بیشتر انواع تشک زخم بستر، تشک مواج قیمت و شرایط خرید آن و ویژگی های هر تشک مخصوص زخم بستر خواهیم پرداخت.

همانطور که گفته شد هریک از نمونه های آن کارکرد متفاوتی دارند و برای اشخاص با شرایط مختلف کارایی دارند.

تشک مواج

تشک زخم بستر مدل تخم مرغی

این نمونه که تشک مواج ساده یا زنبوری هم نامیده می شود، معمولا تا تحمل وزن 100 کیلوگرم را دارند و برای پیشگیری از ایجاد زخم بستر و یا در درجه های یک و دو مورد استفاده قرار می گیرند و با برجستگی هایی که روی سطح تشک زخم بستر موجود است، از وارد شدن فشار به یم نقطه از بدن در هنگام خواب جلوگیری می کنند و باعث می شوند تا خون در سرتاسر بدن در حالت خوابیده جریان پیدا کند.

تشک برای زخم بستر مدل مواج سلولی

این نمونه تشک طبی مواج دارای سلول های جداگانه هوا در کنار هم تشکیل شده اند و در صورتی که هر سلول خراب شود می توان به صورت جداگانه جایگزین کرد. این نمونه تشک تحمل وزن تا 120 کیلوگرم را دارد و اکثرا برای افرادی که بیشتر از 2 یا 3 سال نیاز به استفاده از تشک زخم بستر دارند مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت تشک زخم بستر این نمونه از قیمت نمونه تخم مرغی بیشتر است و برای این منظور برای این دسته توصیه می شود و مصلما برای افرادی که شرایط ساده تر دارند هم قابل استفاده است.

همچنین قیمت تشک مواج در این نمونه نیز می تواند بستخ به ویژگی ها، قدرت پمپ و جنس تشک زخم بستر متفاوت باشد. در نتیجه در هنگام خرید تشک مواج به مشخصات تشک مخصوص زخم بستر و سایر قطعات دقت شود تا بتوانید بهترین و مطلوب ترین نمونه را خریداری کنید.

تشک ضد زخم بستر مدل بیمارستانی

این نمونه تشک ضد زخم بستر دارای منافذ ریز است که هوا را روی پوست و بدن جریان می دهد و این منافذ ریز لیزری هوای داخل تشک را روی بدن منتقل می کنند تا از تعریق در یک ناحیه و عوارض پوستی جلوگیری کنند و جریان خون نیز به راحتی در بافت جریان داشته باشد. هب همین دلیل به این نمونه تشک لیزری نیز گفته می شود. این تشک زخم بستر وزن بالا را تحمل می کند و حتی برای افرادی که تا آخر عمر نیاز به استفاده از این تشک دارند مناسب است.

نمونه های دیگر هوشمند و دارای هشدار نیز وجود دارند و کمک می کنند تا اگر بخش یا سلولی از تشک طبی مواج دچار نقصان و ای سوراخ شد، شخص را آگاه کنند. و یا نمونه ای از تشک های مواج هوشمند که هوای داخل تشک زخم بستر را با وزن شخص تنظیم می کند تا بهترین کارایی برای بیمار یا فرد از تشک مواج گرفته شود.

تشک مواج

تشک زخم بستر و طریقه راه اندازی

برای راه اندازی رعایت یک سری نکات می تواند کارایی دستگاه را بالا ببرد و در نگهداری و طول عمر دستگاه نیز کمک کند. صرف نظر از قیمت تشک مواج موارد زیر می تواند به سلامت بیمار و استفاده صحیح تر از دستگاه کمک کند.

1) قبل از باد کردن تشک مواج، زیر تشک زخم بستر از یک تشک دیگر که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت باشد استفاده کنید.

2) سپس دو سر شلنگ را به سوراخ خروجی و ورودی پمپ متصل کرده و سپس موتور را داخل برق بزنید.

3) پمپ را روشن کرده و روی اخرین قدرت آن به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید تا تشک کاملا باد شود. در هنگام باد شدن تشک فشاری روی آن نباشد.

4) سپس پمپ هوا را نسبت به وزن بیمار تنظیم کنید.

پمپ هوا باید به صورت مداوم کار کند و می توانید هر 24 ساعت یا هر 28 ساعت یک دوره به موتور به مدت یک ساعت استراحت دهید.

همجنین بهتر است روی تشک یک ملحفه نازک پهن کنید.

قیمت تشک مواج

همانطور که قبل تر اشاره شد انواع تشک مواج قیمت متفاوتی دارند و بسته به استفاده شخص یا بیمار بازه قیمت تغییر می کند. در نمونه های مشابه و برندهای مختلف بازه قیمت می تواند بر اساس ویژگی هایی که در ادامه توضیح می دهیم، تغییر کند.

خود تشک زخم بستر که بسته به مواد به کار رفته و کیفیت تولید آن می تواند در قیمت تشک مواج تاثیرگذار باشد.

پمپ هوای قدرتمند، کم صدا و کم مصرف می تواند در قیمت تشک مواج تاثیر داشته باشد و بسته به نوع طراحی پمپ، قیمت تشک طبی مواج نیز متفاوت می شود.

میزان هوای تولید شده توسط پمپ که می تواند با قدرت کارکرد پمپ نیز در ارتباط باشد یکی دیگر از ویژگی های تشک زخم بستر است که در هنگام خرید تشک مواج می توان به آن توجه کرد.

تشک مواج

خرید تشک مواج

در هنگام خرید تشک برای زخم بستر برندهای مختلف، ویژگی های مختلف و کارایی متفاوت ممکن است کمی گمراه کننده باشد. لذا برای خرید یک تشک ضد زخم بستر یک سری ویژگی های تشک طبی مواج را به خصوص بررسی می کنیم تا اطلاعات کافی در هنگام استعلام قیمت تشک طبی برای زخم بستر و خرید داشته باشید.

قبل از توجه به قیمت تشک مواج و یا انتخاب برند تشک زخم بستر یک سری ویژگی های دستگاه می تواند در تشک مواج قیمت آن تاثیرگذار باشد. همانطور که قبلا گفته شد، به طور کلی قیمت تشک مواج بر دو بخش خود تشک زخم بستر و پمپ هوای تشک طبی مواج دسته بندی می شود. برای شروع باید در نظر داشته باشید که تشک مواج ارزان موجود در بازار اکثرا برای افرادی که وزن پایینی دارند، سالمندان و افرادی که توان حرکتی به سختی دارند، همچنان می توانند حرکت کمی داشته باشند مناسب است و برای پیشگیری از ایجاد زخم بستر و جلوگیری از ایجاد این بیماری به کار گرفته می شوند و در مواردی که بیمار شرایط عمومی مناسبی ندارد و احتمال زخم بستر در ایشان بالاست، بهتر است با توجه به نکاتی که در ادامه ذکر می شود نسبت به خرید تشک مواج اقدام کنید.

تشک مواج

برخی از ویژگی های تشک برای زخم بستر به صورت زیر دسته بندی می شوند:

  •         کیفیت و جنس متریال استفاده شده در تشک ضد زخم بستر
  •         ابعاد تشک و تعداد سلول های استفاده شده در تشک مخصوص زخم بستر
  •         ساده یا سلولی بدون تشک طبی مواج که در نگهداری طولانی مدت و تعویض بخشی از آن موثر است.
  •         میزان تحمل وزن شخص یا بیمار 
  •         قابلیت شست و شو و یا روکش دار بودن تشک طبی مواج
  •         وجود تجهیزات یا چسب هایی برای گرفتن پنچری احتمالی تشک و استفاده برای مدت زمان بیشتر
  •         محدوده فشار ایجاد شده

ویژگی های موتور یا پمپ تشک که در قیمت تشک طبی یرای زخم بستر تاثیرگذار است:

  •         قدرت پمپ و میزان دبی خروجی هوای آن برای پر کردن تشک زخم بستر
  •         کم مصرف بودن پمپ. چون این بخش در شرایطی لازم است شبانه روز کارکند و مصرف برق آن می تواند مورد اهمیت باشد.
  •         کم صدا و کم لرزش بودن پمپ که برای استراحت بیمار و شخص بسیار اهمیت دارد.
  •         کارکرد مداوم پمپ برای تشک مواج. در برخی از انواع آن، زمان مورد استفاده 24 تا 48 ساعت است و پس از آن نیاز به استراحت 1 یا 2 ساعته دستگاه نیاز است تا از عمر پمپ کاسته نشده و مدت زمان بیشتری کارایی مفید داشته باشد.
  •         قابلیت تنظیم هوای ورودی و خروجی درون تشک طبی که برای تنظیم تشک مخصوص زخم بستر برای وزن بیمار موثر است.
  •         گارنتی جداگانه موتور پمپ. بخاطر کراکرد مداوم این قسمت ممکن است دستگاه در دراز مدت دچار نقص فنی شود و کارایی اولیه را نداشته باشد. در نتیجه گارانتی معتبر و با مدت زمان بالا می تواند برای شما اهمیت پیدا کند.

تشک مواج

در نهایت برای خرید تشک مواج مناسب بسته به شرایط شخص یا بیمار، ابتدا از موارد ذکر شده آگاهی داشته باشید و سپس با فروشنده یا پشتیبانی فروش در این خصوص مشورت بگیرید. در زمان خرید  می توانید قیمت تشک مواج را در وبسایت های معتبر فروش کالای پزشکی مقایسه کرده و پس از بررسی ویژگی هر برند و تطابق شرایط بیمار خود با آن، یا از مراکز فروش معتبر تجهیزات پزشکی، داروخانه و یا وبسایت های معتبر اقدام کنید. همواره در نظر داشته باشید که تشک مواجی که خرید می کنید با شرایط بیمار شما سازگاری داشته باشد تا متحمل خسارت و یا دردسر بازپس دادن ان نشوید.

قیمت تشک مواج به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت تشک مواج بسته به وضعیت بیمار و انتخاب تشک مناسب برای وی می تواند تغییر کند. همچنین ویژگی های مربوط به تشک و پمپ دستگاه می تواند در قیمت آن تاثیر گذار باشد. از جمله این موارد: · نوع دستگاه بسته به تخم مرغی، سلولی، بیمارستانی یا هوشمند و لیزری بودن آن · کیفیت تولیدی تشک برای زخم بستر · اندازه و ابعاد تشک و تعداد سلول های یا برجستگی های روی تشک · قدرت پمپ در ارسال هوا در محل ورودی و خروجی تشک · تجهیزات جانبی جهت نگهداری و پنچرگیری احتمالی تشک · کم مصرف، کم صدا و کم لرزش بودن پمپ · مدت زمان گارنتی تشک و پمپ

کدام تشک مخصوص زخم بستر برای بیمار من مناسب است؟

انواع تشک مواج به نمونه های تخم مرغی، سلولی، بیمارستانی، هوشمند و لیزری تقسیم بندی می شود و هرکدام کارایی و کاربرد مختص خود را دارد و قبل از استفاده باید ویژگی های هر کدام برای بیمار در نظر گرفته شود. به طور خلاصه هریک از انواع آن برای بیماران با شرایط زیر استفاده می شود. تشک تخم مرغی: سالمندان و بیماران با وزن کمتر از 100 کیلوگرم پیشگیری از زخم بستر یا در مراحل اولیه و التهاب پوستی بیماران با حداقل حرکت بدن مدت زمان کوتاه تشک سلولی: بیماران دارای زخم بستر پیشرفته بیماران بدون حرکت بیماران با وزن حدود 120 کیلوگرم در زمان درمان زخم بستر مدت زمان 2 تا 3 سال تشک بیمارستانی: بیماران با وضع بالا برای استفاده طولانی مدت برای بیمارن بدون حرکت و وضعیت حاد بیماران با وضعیت خاص عضلانی و پوستی در نهایت بهترین انتخاب می تواند با مشورت پزشک بیمار رقم بخورد.