درمان آرتروز کمر

درمان آرتروز کمر

آرتروز کمر چگونه درمان می شود؟

افراد معمولاً می توانند آرتروز کمر را با استفاده از داروها، فیزیوتراپی، ورزش و سایر درمان های خانگی مدیریت کنند. درمان آرتروز کمر به عوامل زیادی بستگی دارد. آنها ممکن است شامل سن، سطح درد، نوع و شدت آرتروز و اهداف سلامت شخصی شما باشند. از آنجایی که آسیب مفصلی ناشی از آرتریت غیرقابل برگشت است، درمان معمولاً بر مدیریت درد و جلوگیری از آسیب بیشتر متمرکز است.

درمان های غیر جراحی برای آرتریت ستون فقرات ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) و کورتیکواستروئیدها (قرص یا تزریقی) برای کاهش درد و تورم
  • سایر داروهایی که علائم خاص یا محرک های آرتریت التهابی را هدف قرار می دهند
  • فیزیوتراپی برای بهبود قدرت عضلات پشت و دامنه حرکتی در ستون فقرات
  • تغییر سبک زندگی برای کاهش التهاب یا استرس روی ستون فقرات: کاهش وزن، ترک سیگار، تغییر وضعیت بدن و غیره.

دارو

کاوان ایماژ/گتی ایماژ: داروهای مختلف بدون نسخه (OTC) و نسخه ای می توانند به مدیریت درد و التهاب آرتریت کمر کمک کنند. داروهای OTC داروهایی هستند که هر کسی می تواند بدون نسخه از فروشگاه تهیه کند. پزشکان اغلب داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) را به عنوان اولین تلاش برای تسکین درد آرتریت کمر توصیه می کنند. نمونه های رایج NSAID ها عبارتند از آسپرین و ایبوپروفن (Advil).

درمان آرتروز کمر

داروهای ضد درد، مانند استامینوفن (تیلنول)، بدون نسخه در دسترس است. درد را کاهش می دهد اما ممکن است به التهاب کمک نکند. این دارو ممکن است نسبت به NSAID ها برای معده ملایم تر باشد. با این حال، مصرف بیش از حد ممکن است به کبد آسیب برساند، بنابراین فرد باید مصرف خود را مطابق دستورالعمل برچسب محدود کند.

داروهای تجویزی: پزشکان می توانند داروهای ضد درد زیر را برای آرتریت تجویز کنند:

  • داروهای ضد روماتیسمی اصلاح کننده بیماری (DMARDs): این داروها می توانند سطح التهاب را کاهش داده یا کاهش دهند. آنها معمولاً برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید مناسب هستند، اما ممکن است به هر نوع التهابی آرتریت کمک کنند.
  • بیولوژیک ها: نوع قوی تر و گرانتر DMARD، داروهای بیولوژیک ممکن است فرد را مستعد ابتلا به عفونت کند.
  • مواد افیونی: اینها مسکن های قوی هستند و در درجه اول برای درمان دردهای شدید مفید هستند. خطر اعتیاد به مواد افیونی برای برخی از افرادی که به طور مکرر آنها را مصرف می کنند وجود دارد. در نتیجه، پزشکان آنها را کمتر از گذشته تجویز می کنند.

تزریق کورتیکواستروئید: ممکن است فرد در مطب پزشک واکسن های کورتیکواستروئید دریافت کند. پزشک واکسن را که ممکن است به طور موقت درد و تورم را کاهش دهد، به مفصل آسیب دیده پشت تزریق می کند. اگر خدمات رادیولوژی در دسترس باشد، پزشک ممکن است از نوعی تصویربرداری اشعه ایکس به نام فلوروسکوپی برای کمک به تزریق واکسن استفاده کند.

کرم ها: کرم های تسکین دهنده در دسترس هستند که ممکن است به مدیریت درد آرتریت کمک کنند. یک مطالعه در سال 2019 بررسی کرد که آیا کرم های موضعی برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید مفید است یا خیر. این مطالعه نشان می‌دهد که آنها ممکن است در کوتاه‌مدت مؤثر و بی‌خطر باشند، اما مزایای بلندمدت ارائه نمی‌کنند.

ورزش و فیزیوتراپی

با توجه به منبع CDCTrusted، فعالیت بدنی منظم ممکن است درد آرتریت را به اندازه داروهای OTC کاهش دهد.

ورزش در سطح پایین ممکن است به کاهش سفتی، تقویت عضلات پشت و افزایش دامنه حرکتی فرد کمک کند. ورزش همچنین ممکن است به بهبود خلق و خوی کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که حتی 10 تا 30 دقیقه ورزش می تواند برای خلق و خوی فرد مفید باشد. فعالیت های سطح پایین عبارتند از:

  • پیاده روی
  • ایروبیک کم تحرک
  • دوچرخه سواري
  • شنا كردن

درمان آرتروز کمر

یک مطالعه در سال 2016 به این نتیجه رسید که شرکت در تمرینات قدرتی و پیاده روی می تواند به بهبود مشکلات کمر کمک کند. فیزیوتراپیست می تواند ورزش هایی را برای کاهش کمردرد توصیه کند. این تمرینات معمولا به تقویت عضلات پشت و مرکزی نیز کمک می کند.

تعدیل سبک زندگی

افراد مبتلا به آرتروز ممکن است نیاز به اصلاح سبک زندگی برای مدیریت درد و التهاب داشته باشند. آرتریت ممکن است بر چندین جنبه از زندگی یک فرد تأثیر بگذارد. انجام تنظیمات زیر در شیوه زندگی ممکن است برای افراد مبتلا به آرتریت کمر مفید باشد:

  • تغییرات کاری: افراد می‌توانند کارفرمای خود را از وضعیت خود مطلع کنند و برای راحت‌تر شدن آنها در محل کار، تغییراتی را درخواست کنند. اینها ممکن است شامل کار کردن بیشتر از خانه یا استفاده از یک صندلی حمایتی باشد. یک کاردرمانگر می تواند تجهیزاتی را برای کاهش استرس در پشت هنگام کار پیشنهاد کند.
  • تغذیه سالم: مصرف یک رژیم غذایی متعادل می تواند به سلامت کلی کمک کند.
  • حفظ وزن متوسط: رسیدن به وزن متوسط ​​یا حفظ آن می تواند فشار روی مفاصل را کاهش دهد که ممکن است مشکلات حرکتی را کاهش دهد.
  • ورزش: این می تواند به تقویت عضلات و مفاصل، افزایش تحرک، کاهش سفتی و افزایش سطح انرژی کمک کند. همچنین ممکن است به فرد در حفظ وزن متوسط ​​کمک کند.
  • ترک سیگار: ترک سیگار می تواند به بهبود سلامت کمک کند و به داروها اجازه می دهد تا به درستی عمل کنند.
  • تنظیم وضعیت بدن: این می تواند به کاهش فشار روی ستون فقرات کمک کند و ممکن است برخی از دردهای آرتریت را تسکین دهد.

درمان آرتروز کمر

جراحی برای آرتروز کمر

اگر سایر درمان ها به اندازه کافی درد را تسکین ندهند، ممکن است جراحی برای آرتریت ستون فقرات توصیه شود. اهداف جراحی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • برداشتن فشار از نخاع و آزاد کردن ریشه های عصبی از خارهای استخوانی و سایر بافت هایی که ممکن است به آنها فشار وارد کنند.
  • تثبیت ستون فقرات با ادغام چندین بخش با هم در روشی به نام فیوژن ستون فقرات

این جراحی ها را می توان به صورت روش های باز و یا با رویکرد کم تهاجمی انجام داد. هر روش مزایا و معایبی دارد. جراح گزینه ها را قبل از عمل بررسی کرده و در مورد آنها صحبت خواهد کرد.

لطفا به این مطلب امتیاز بدهید:
4/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *